ONTDEKKINGSREIS

OP ZOEK NAAR RUST

RUIMTE, INZICHT, INSPIRATIE

EN MOTIVATIE?

Ga mee op ontdekkingsreis.

Wil je er even tussen uit? Vertoeven in een landelijke omgeving? Even dat vakantiegevoel ervaren? Tijd voor jezelf? Ontspanning? Inzichten opdoen en vooral oprechte aandacht voor jou? Tijdens deze dagen neem ik je mee op ontdekkingsreis. Samen gaan we op zoek naar je kwaliteiten en valkuilen om vanuit dat punt persoonlijke groei te realiseren. Wat weerhoudt jou om keuzes te maken, je doelen te bereiken of het leven te leiden wat jij graag wilt. Want wat je aandacht geeft dat groeit!

 

Ik heb een programma voor je samengesteld. Ook is er alvast een heerlijke ontspanningsmassage voor jou geboekt. En uiteraard kun je gebruik maken van onze houtgestookte hottube.

Dit programma is niet “ in cement gegoten” en kan aangepast worden tijdens of voor je verblijf. Het is tenslotte een ontdekkingsreis en helemaal voor jou!

Wat wel zeker is, is dat jij na deze dagen naar huis gaat met meer rust in je hoofd en lijf, nieuwe inzichten, meer kracht en minder onzekerheid. Een mooie basis om verder te groeien!

Onze warme en huiselijke ingerichte Bed and Breadfast Gwoon Thuis omringd door de fruitgaarden helpen je hierbij.

 

 

HET PROGRAMMA

       KORT SAMENGEVAT

 

 

Moedige maandag
Je bent er! Je hebt de moed opgebracht om voor jezelf te kiezen en nieuwe ontdekkingen aan te gaan. Welkom, neem de tijd om te landen, deze dag is van jou.

 

Diepgaande dinsdag
Wie ben jij en wat helpt jou om helemaal jezelf te zijn. Je leert je diepere laag van jezelf te ontdekken. Cadeautje: je kunt ’s avonds gebruik maken van de heerlijke houtgestookte hottube.

 

Wonderlijke woensdag
Een mooie dag om je te verwonderen over de prachtige natuur. Vandaag ontvang je ook een fijne ontspanningsmassage.

 

Vrijuit donderdag
Een dag om achter te laten wat jou niet meer dient. Een dag dat je weet wie je bent en vanuit jezelf bewuste keuzes gaat maken.

 

Weekend!
Geniet, samen met jouw beste vriend, vriendin of partner ontspannen na.

Tip: Nodig hem/haar uit om samen met jou het weekend hier door te brengen.

Gastvrouw en coach
Nancy is deze dagen jouw gastvrouw. Ze ontvangt en verzorgt alle maaltijden voor je en is er wanneer je haar nodig hebt. Ook is zij jouw persoonlijke coach. Vooraf heb je een kennismaking met haar voor een fijne basis en zo kan je, in de dagen dat je hier bent, direct concreet aan de slag. Met oprechte aandacht, stimuleert, motiveert en daagt zij je uit om de regie te krijgen op je eigen leven en (weer) meer plezier en energie te ervaren.

Neem voor meer informatie, vragen en tarieven contact met mij op!

 

 

WELKOM BIJ GWOON THUIS

Wij heten u graag van harte welkom in onze Bed & Breakfast.
U kunt een reserveringsaanvraag plaatsen via de mail, telefonisch +31 6 30 56 78 34 of online via Bedandbreakfast.nl.